Klaar voor het nieuwe wielerseizoen?

 

Laat je racefiets op tijd nazien!

 

 

blackbike 1

 

Deze Belgen zijn echt goed bezig!

 

... De nieuwe Granville Fuse Synergy  29" MTB is als beste uit de test gekomen  van het maandblad Mountainbike Plus. In de test deden ook de grote merken zoals Trek, Cannondale, Cube, Ridley, Canyon, … mee. Een mooie overwinning dus van de Belgen. De fiets oogt mooi en de prijs zit ook nog eens goed.

Als optie kan je de kleuren van deze fiets zelf configureren. Kijk hiervoor op de site van Granville : granvillebikes.com/fuse

 

UPDATE: Rob rijdt als eerste SOLO over de streep met aangepaste fiets in Voortkapelle 

Enkele weken geleden heeft Rob zijn aangepaste driewielracefiets uitgetest in een wedstrijd. Dit leidde tot een solo overwinning!

Ik voorzag zijn fiets van een recht stuur met aangepaste shifters maar ook van keramische lagers van de firma Cemabearing.

April 2013

Momenteel ben ik bezig aan de driewiel racefiets van Rob Nicasi.

 
Rob Nicasi (Geel, 1 augustus 1987) is een Belgisch Paracyclist. In 2011 en 2012 werd hij Belgisch kampioen wielrennen bij de driewielers, een discipline in de mindervalidesport. Hij is al enkele jaren Belgisch kampioen tijdrijden in zijn categorie en zette vorig jaar een Wereldtijd neer met zijn driewielfiets. Het UCI veranderde enkele regels waardoor Rob een nieuwe fiets liet maken. Deze fiets bleek niet zo goed te “bollen” als zijn oude. Ik nam de uitdaging aan om zijn fiets te voorzien van keramische lagers.

http://users.telenet.be/Robnicasi/1/home.html

 

 

 

Openingsuren

Maandag 18.00h-20.30h
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18.00h-20.30h
Donderdag 18.00h-20.30h
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 8.00h-12.30h
Zondag Gesloten